Sektionschef till Sundsvalls Mat & MåltiderBild

Sektionschef till Sundsvalls Mat & Måltider

Sundsvall är staden mellan bergen, vid havet, älvarna och skogarna. Här är nära till allt med naturen inpå knuten samtidigt som vi har ett av Sveriges populäraste köpcentrum. Här byggs som aldrig förr, staden växer och kompetensbehovet är stort. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, förändra och uppleva. Du vill framåt. Det vill vi med.

Sundsvalls Mat & Måltider står för den offentliga gastronomin i Sundsvalls Kommun. Vi brinner för våra måltider till barn, ungdomar och seniorer. Det är viktigt för oss att bjuda på det lilla extra och sätta guldkant på tillvaron för våra matgäster. Vi arbetar för mer ekologiska och säsonganpassade råvaror och självklart lagar vi nästan allt från grunden.

Nu söker vi två sektionschefer som tillsammans med vårt team vill fortsätta utveckla kommunens måltidsverksamhet. En av tjänsterna är en tillsvidareanställning och den andra är ett föräldravikariat.

Uppdraget
Ditt uppdrag är att leda, planera och utveckla måltidsverksamheten inom ditt område. Du ansvarar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och kvalitetssäkring. Som sektionschef hos oss kommer du att leda och utveckla 3- 5 stycken kök som finns inom Sundsvalls kommun. Du arbetar utifrån en coachande attityd för att skapa förutsättningar för stor delaktighet och engagemang hos våra duktiga medarbetare och har tillit till medarbetarnas förmåga att ta egna beslut

Vi tror på att arbeta nära våra kunder för att ständigt ha fokus på våra matgäster som vi är till för. Detta betyder att du som person behöver vara serviceinriktad, trygg och trovärdig.  

Du kommer att vara direkt underställd avdelningschefen och ingå i Sundsvalls Mat & Måltiders ledningsgrupp.

Förväntningar
Du har examen som kostekonom/dietist eller annan likvärdig högskoleutbildning.
För att passa i rollen ser vi att du har minst ett års erfarenhet av chefsyrket.

I rollen krävs att du är självständig och strukturerad samt har lätt för att samarbeta i grupp. Som person har du en förmåga att skapa en positiv anda både hos kunder och till våra medarbetare.

Du är en kreativ problemlösare som ser möjligheter och har en positiv inställning till din omgivning.

Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
För tjänsten krävs B – körkort, tillgång till bilpool finns.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser det meriterande om du har arbetat med Lean som verksamhetsstrategi och med Matilda som kostdatasystem.

Vi erbjuder en tjänst med varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett framgångsrikt team som kännetecknas av engagemang och professionalism. Du har också möjlighet att påverka avdelningens utveckling. Utöver detta erbjuder kommunen även ett förmånligt friskvårdsavtal samt friskvårdstimme.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta avdelningschef Eva Nordberg, tfn 060-19 15 59 alternativt rekryteringsspecialist Anna Persson tfn: 060-19 21 17

Fackliga företrädare
Ann-Sofie Brännvall, Ledarna, tfn 060-19 84 84
Susanne Lundqvist, Kommunal, tfn 060-19 12 96 

Övrigt
Under förutsättning att erfordrade beslut tas så innebär den ena anställning en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

En tjänst är ett föräldravikariat med tillträde enligt överenskommelse.

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Sista ansökningsdag 180429

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 Sundsvalls Mat och MåltiderÖppnas i nytt fönster

Skriv ut


Sundsvalls kommun logotyp
  Sista ansökningsdag

2018-04-29

Kontakt

Anna Persson
Telefon: 060-19 21 17

Eva Nordberg, Avdelningschef
Telefon: 060-191559